DAGSPRISER

Katalysatorer og partikelfiltre indeholder en eller flere af de 3 ædelmetaller, Platin, Palladium og Rhodium Det er udelukkende mængden af de 3 metaller i den enkelte katalysator der bestemmer værdien.

Det er uden betydning om den er ny, gammel, rusten eller flot at se på!

Vi opkøber udelukkende katalysatorer for ædelmetaludvinding. Man kan konstatere ædelmetalindholdet ved flere forskellige analyseformer. Vi bruger XRF x-ray analyse apparat, som har en nøjagtighed på omkring 98% Kommer du med større mængder, kan vi også tilbyde ICP analyse, som giver et 100% præcis resultat.

Dagspriser

Alle katalysatorer og partikelfiltre har nogle numre eller bogstaver prægett i metallet. Fx Opel GM28, Citroen / Peugeot PSA K228, BMW 7798159, Mercedes KT1162. Herefter kommer produktionsnumre, årstal mv.

Vi har adgang til en database med over 14.000 analyser af forskellige katalysatorer og filtre.

Her kan vi se mængden af ædelmetaller ud fra de førnævnte numre. Mængden af ædelmetaller varierer lidt fra produktion til produktion.

Derfor skal vi bruge alle numrene der står på katalysatoren, for at kunne give en præcis pris. Vi kan ikke svare på hvad en katalysator fra en bestemt bil er værd.

Vi ved ikke hvilken katalysator en specifik bil er født med og den kan jo også være udskiftet til f.eks. en uoriginal på et tidspunkt

På fanebladet “PRISKATALOG” kan du se dagspriserne på de katalysatorer vi typisk ser i det daglig.

Hvis vi kan aflæse katalysatorens nummer, slår vi det op i databasen og giver vores bud på baggrund af det præcise ædelmetal indhold.

Hvis nummeret ikke findes i vores database eller hvis nummeret ikke kan læses, fx pga. rust – prissætter vi dem efter katagorier.

Vi katagoriserer ud fra katalysatorens form og specielle kendetegn.

De katalysatorer og filtre som vi ikke kender, eller hvor samme form og kendetegn dækker over både høj og lav værdi, udtager vi en prøve fra keramikblokken og analyserer den for at se ædelmetalindholdet.

Alle bud og priser nævnt her på siden samt i mail og på telefon, er med baggrund i en hel og original katalysator med oprindeligt keramik indhold.

Mangler fx halvdelen af keramikblokken, er prisen den halve, osv.

Dagspriser
KITCO
Vores indkøbspriser er styret af dagspriserne på Platin, Palladium og Rhodium.

Du kan se opdaterede metalpriser her: www.kitco.com/market/

Da ædelmetalpriserne kan svinge meget fra dag til dag, er det derfor dagspriserne du får oplyst af os.

Så med mindre andet er aftalt, er priser og tilbud kun gældende den dag du får det.

Ring eller skriv til os
og hør hvad vi kan gøre for dig

Kontakt Os Her